Welkom op onze digitale open dag!

Dit was onze digitale open dag!

14.00 uur weer live:
Bas en Noorie laten live op Instagram en Facebook zien hoe het schoolplein erbij ligt. Tijdens de pauzes wordt er normaal gesproken veel gepingpongd door de leerlingen. Ook het voetbalveldje is populair tijdens de pauzes. De tennisbanen waar wij af en toe gebruik van maken tijdens gym liggen helaas net buiten beeld.13.00 uur we zijn weer live:
Je kunt nu live op Instagram en Facebook vragen stellen aan leerling Noémi, onze wiskundedocent Demi Karreman en directeur Florence Weytingh.Vanaf 12.00 uur zijn we weer live! 
Wij doen nu op Instagram en Facebook een rondje op de eerste verdieping langs de vakken: mens en natuur, mens & maatschappij en Nederlands.11:15 uur
De cameraploeg is bezig in het wiskundelokaal. Bij wiskunde werd door een leerling enthousiast de stelling van Pythagoras uitgelegd. Ruud ter Zweege, docent economie vertelt wat de primaire levensbehoeften van de mens zijn: huisvesting, eten, drinken en kleding.

11:00 uur
We zijn live te volgen op Instagram en Facebook.


UPATE 08:32 uur

De eerste docenten zijn gearriveerd en maken de school netjes.
We gaan live om 11:00 uur via Instagram en Facebook. Volg ons daar!

Welkom!
Hartelijk welkom op onze digitale open dag! Op zaterdag 23 januari (aanstaande zaterdag) kunnen jullie hier gedurende de dag op meerdere momenten nieuwe updates vinden over onze online (live) activiteiten. Je kunt ons nu alvast volgen op Facebook, Instagram en Youtube. Op Facebook en Instagram gaan wij zaterdag live voor een Q&A om 12:00 uur, 13:00 uur en 14:00.

Digitaal ivm coronamaatregelen
We hadden jullie zaterdag liever welkom geheten in ons mooie en bijzondere schoolgebouw. Helaas kan de dag fysiek niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Uiteraard willen wij jullie wel graag een goed beeld van de school geven. Dat zijn we nu druk aan het voorbereiden.

Wat kun je verwachten?
Zaterdag worden er door de docenten en leerlingen foto's en korte filmpjes van één minuut gemaakt. Zo geven wij jullie een rondleiding door de school. Hoe ziet het Mens & Natuur lokaal eruit? Wat doe je tijdens gym? Wat houdt het vak Art & Design in? Wat doen wij in de huiskamer? De filmpjes en foto's zullen hier op geplaatst worden. Natuurlijk delen wij ze via Instagram en Facebook. Leuk als je ons nu al volgt!

Tot zaterdag!